فهرست و منابع پایان نامه خصوصیات چینی و سرامیک
                                        فهرست:
پیشگفتار.......................................................................................................... 1
فرآورده های ویژه و سرامیکی تکنیکی .........................................................  8
دیرگدازه ها ...................................................................................................  8
فرآورده های زمخت .....................................................................................  11
فرآورده های ظریف .....................................................................................  11
ظروف خانگی ................................................................................................  12
کاشی ها ........................................................................................................  37
سرامیک های بهداشتی ..................................................................................  42
عایق ها ومقره های الکتریکی ........................................................................  45
تکامل صنعت سرامیک ..................................................................................  54
تکامل صنعت سرامیک در جهان ...................................................................  54
تکامل صنعت سرامیک در ایران ...................................................................  68
پیشگفتاراستاندارد چینی ...............................................................................  85
ظروف چینی غذا خوری – ویژگیها و روشهای آزمون ...............................  87
فرآورده های سرامیکی ................................................................................  89
چینی ..............................................................................................................  91
انو اع چینی غذا خوری .................................................................................  91
نمونه برداری ................................................................................................  91
آزمون های فیزیکی .......................................................................................  93
آزمون مقاومت در برابر تغییر ناگهانی دما ..................................................  98
آزمون قابلیت نور گذاری ............................................................................  106
سختی ..........................................................................................................  109
آزمون های شیمیایی ...................................................................................  112
آزمون پایداری لعاب و دکور ظروف غذا خوری در برابر شستشو ...........  122
آزمون های چشمی و درجه مرغوبیت ........................................................  124
تاثیروتوزیع اندازه ذرات بر خواص دوغاب سرامیک................................... 132
اطلاعات مربوط به اندازه ی ذرات ............................................................... 133
رئولوژی دوغابها.......................................................................................... 136
فاز جامد موجود در دوغابها......................................................................... 138
توزیع اندازه ی دانه رئولوژی دوغابها......................................................... 139
دوغابهای الومینا............................................................................................ 140
دوغاب های کوارتز....................................................................................... 142
دوغاب های بدنه سفید.................................................................................. 142
ساختمان فلوکول در دوغاب های ریخته گری تجاری.................................. 145
سرعت ریخته گری در ارتباط با اندازه سطح ذره........................................ 147
ویسکوزیته سوسپانسیون های دیسپرز........................................................ 149
ویسکوزیته دوغاب های تهیه شده از پودرهایا مخلوط های لکوئیدی.......... 152
رئولوژی سیستم های کوا گوله.................................................................... 153
خلاصه بحث.................................................................................................. 155
بررسی عیوب حاصله بر روی قطعات تولیدی پرس ...................................  161
تحقیق برروی بدنه های چینی با سیلیس بالا ...............................................  164
مواد خام ......................................................................................................  165
مراحل آزمایش نمونه ها .............................................................................  166
نتایج و بحث .................................................................................................  168
انبساط حرارتی ............................................................................................  169
جذب آب ودانسیته بدنه ها ..........................................................................  170
استحکام خمشی بدنه ها ..............................................................................  170
سفیدی و شفافیت بدنه .................................................................................  172
مشاهده نمونه ها با استفاده از میکروسکوپ الکترونیکی ............................  174
نتیجه گیری ..................................................................................................  175
منابع و مآخذ ...............................................................................................  176
ضمیمه ( آماروارقام مربوط به تولیدات چینی ) ........................................... 177 
.
منبع:
شناخت وکاربرد سرامیکها                            (مهندس محمود سالاریه )
تکنولوژی سرامیکهای ظریف                          (اسون رحیمی – مهران متین )
صنعت سرامیک                                (مهندس سعید گرجستانی)
استاندارد 1164 مربوط ظروف چینی غذا خوری                         (اداره استاندارد)
چینی مقصود                                             (مهندس علی آراسته)
مطالبی برگزیده از مقالات
آمار و ارقام مربوط به تولیدات چینی           ( اداره صنایع و معادن )
.