پایان نامه عوامل مؤثر بر ارتقاء تمکین مؤدیان مالیاتی اداره کل مالیاتی استان اردبیل

تعداد صفحات: 101 فرمت فایل: word کد فایل: 734
سال: 1390 مقطع: مشخص نشده دسته بندی: حسابداری
قیمت قدیم:۳۳,۶۰۰ تومان
قیمت: ۲۸,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پایان نامه عوامل مؤثر بر ارتقاء تمکین مؤدیان مالیاتی اداره کل مالیاتی استان اردبیل

    چکیده:

    این تحقیق به بررسی عوامل مؤثر بر ارتقاء تمکین مؤدیان مالیاتی در اداره کل مالیاتی استان اردبیل می پردازد. جامعه آماری تحقیق شامل کلیه مأموران مالیاتی استان اردبیل در سه سطح سازمانی کارشناس ارشد مالیاتی، رئیس گروه مالیاتی و رئیس امور مالیاتی که جمعأ به تعداد 232 نفر بوده   می باشد. روش تحقیق در این پژوهش توصیفی است. همچنین از نظر هدف در طبقه بندی تحقیقات کاربردی قرار می گیرد. در این تحقیق جهت جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه بهره برده شده است. و برای مستند سازی نتایج تجزیه و تحلیل آماری و ارائه راه حل های نهایی، محقق از شیوه آماری با استفاده از نرم افزار spss  اقدام به تجزیه و تحلیل سوالات و فرضیات نموده است. نتایج حاصل از این تحقیق نشان می دهد که متغیرهای تشویقات و تسهیلات مالیاتی، مجازات مالیاتی، تخصص و کارایی مأموران مالیاتی، فرهنگ مالیاتی و مشارکت دادن مؤدیان و توجیه آنان از نحوه محاسبه مالیات هر یک در ارتقاء تمکین مؤدیان مالیاتی مؤثر می باشد.

    مقدمه:

    امروزه نقش نظام های مالیاتی در هر کشوری در تأمین درآمدها از محل منابع مالیاتی بر هیچکس پوشیده نیست. در بعد اجتماعی، هدف عمده از وضع مالیات کاهش فاصله طبقاتی و توزیع مجدد درآمدهاست. هدف اقتصادی از وضع مالیاتها، تثبیت نوسانهای اقتصادی، تخصیص بهینه منابع بین بخشهای مختلف و کمک به تسریع فرآیند توسعه بخشی یا منطقه ای می باشد و هدف بودجه ای دولتها از وضع مالیاتها نیز، تأمین مالی بودجه دولت می باشد.

    متأسفانه مالیاتها در اقتصاد ایران اثر بخشی لازم و کافی را نداشته چراکه نقش و تأثیر درآمدهای نفتی در تأمین هزینه های جاری علاوه بر اینکه موجب اتکاء درصد بالایی از بودجه کشور به درآمدهای نفتی شده، زمینه رشد هزینه های جاری را نیز فراهم نموده و مانع شکوفایی ظرفیتهای واقعی اقتصاد کشور گردیده و از طرفی دولت را از داشتن یک درآمد ثابت و قابل اطمینان و اعتماد محروم کرده است بطوریکه اکنون با گذشت زمان زیاد این موضوع به یک مشکل اساسی در کشور تبدیل شده است.

    توجه بیشتر به نقش مالیات در بودجه دولت و انجام اقداماتی به منظور افزایش سهم درآمدی آن در کشور ضرورت دارد چراکه از یک سو با محدودیت ظرفیت منابع طبیعی و از سوی دیگر به دلایل گوناگون از قبیل ابداع روش های جدید تولید و دستیابی به جانشین های مناسب با نوسان تقاضا و   قیمت ها در بازار جهانی روبرو هستیم، از این رو نمی توان مدت طولانی به درآمد فروش منابع نفتی اتکا کرد.

    سند چشم انداز بیست ساله جمهوری اسلامی ایران در بخش امور اقتصادی در بند 42، بر حرکت برای تبدیل درآمد نفت و گاز به دارایی های مولد به منظور پایدارسازی فرآیند توسعه و تخصیص و بهره برداری بهینه از منابع تأکید خاص کرده است که این امر توجه برنامه ریزان را به سایر منابع درآمد غیر نفتی دولت که در رأس آن مالیات، به عنوان منبع درآمدی قابل اطمینان قرار دارد؛ نمایان می کند. در ماده 2 قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بر لزوم توسعه افزایش سهم درآمدهای غیر نفتی ( مالیاتها و سایر درآمدها ) از کل منابع بودجه تأکید شده به گونه ای که تا پایان برنامه چهارم اعتبارات هزینه ای دولت به طور کامل از طریق درآمدهای مالیاتی و سایر درآمدهای غیر نفتی تأمین شود.

    دولتها به تنهایی و بدون مشارکت مردم قادر به وصول مالیات نخواهند بود. و در این راستا دولت باید به دنبال یافتن دلایل عدم پذیرش مالیات از سوی مردم بوده و نسبت به رفع آن علت ها اقدام نماید. این پژوهش نیزدر جهت یافتن عوامل موثر بر ارتقاء تمکین مؤدیان مالیاتی می باشد.

    1-1 - مقدمه

    در هر پژوهش آشنایی با کلیات تحقیق برای درک هرچه بیشتر موضوع تحقیق امری ضروری بنظر می رسد، لذا در این فصل سعی کرده ایم پس از بیان مسئله به اهمیت و ضرورت تحقیق پرداخته و در ادامه اهداف تحقیق، چارچوب نظری تحقیق،مدل مفهومی تحقیق،فرضیه های تحقیق و متغیرهای مستقل و وابسته را بررسی نموده و در پایان به تعریف واژه ها و اصطلاحات تحقیق بپردازیم.

     

    2-1- بیان مسئله

    مالیات به عنوان یک بخش از در آمدهای دولت نقش مهمی در اقتصاد هر کشور دارد . آگاهی ازوصول میزان درآمدهای مالیاتی نقش مهمی در پیش بینی بودجه دولت و برنامه ریزی های آتی جهت توزیع و مصرف آن دارد . اما باید در نظر داشت که بهترین مدیریت مالیاتی صرفأ  آن نیست که بیشترین درآمد مالیاتی را وصول شود .این مسئله که چنین درآمدی چگونه وصول شده است یعنی اثر آن بر عدالت مالیاتی، عواقب سیاسی آن برای دولت ها وتاثیر آن بر سطح رفاه اقتصادی نیز به همان اندازه مهم است . یک مدیریت مالیاتی ضعیف ممکن است از   بخش هایی که وصول مالیات از آنها به سادگی امکان پذیر است، مثلأ حقوق بگیران ، میزان معتنابهی مالیات وصول نماید در حالی که از وصول مالیات بر شرکتها عاجز باشد . بنابراین سطح وصولی مالیات یک معیار ساده برای اندازه گیری کارآیی مدیریت مالیاتی است.یک معیار دقیقتراندازه گیری کارآیی مدیریت مالی، درجه تمکین مؤدیان در میان بخش های مختلف جامعه مؤدیان است . طبق سند چشم انداز20ساله کشور که توسط مقام معظم رهبری ابلاغ گردید ، تا پایان برنامه  5 ساله توسعه اقتصادی کشور دولت باید بتواند هزینه های جاری خود را ازمحل درآمدهای غیرنفتی که بطور عمده درآمدهای مالیاتی می باشد، تامین نماید . این در حالی است که آمارها نشان می دهند که درآمدهای مالیاتی سهم بسیار ناچیزی ازمنابع درآمدی کشوررا تشکیل می دهد. از این رو دولت باید درصد افزایش سهم درآمدهای مالیاتی برآمده و دراین زمینه   گام های موثرتری را بردارد و این امر مسیر نخواهد شد جزء با تمکین مؤدیان نسبت به مالیات تشخیصی توسط مأموران مالیاتی .

    تحقیق حاضر به دنبال پاسخ به این سوال است که چه عواملی برارتقاء تمکین مؤدیان مالیاتی تاثیر دارد؟ ودرادامه سوالات زیر مطرح می شود :

    1-آیا تشویقات وتسهیلات مالیاتی بر ارتقاء تمکین مؤدیان مالیاتی تاثیر می گذارد ؟

    2-آیا مجازات مالیاتی برارتقاء تمکین مؤدیان مالیاتی تاثیر می گذارد ؟

    3-آیا تخصص وکارایی ماموران تشخیص مالیات درجهت اجرای عدالت مالیاتی بر ارتقاء تمکین مؤدیان مالیاتی تاثیر می گذارد؟

    4- آیا ارتقاء فرهنگ مالیاتی بر ارتقاء تمکین مؤدیان مالیاتی تاثیر می گذارد؟

    5- آیا مشارکت مؤدیان وتوجیه آنان از نحوه محاسبه مالیات بر ارتقاء تمکین مؤدیان مالیاتی تاثیر     می گذارد؟

     

    3-1- اهمیت وضرورت موضوع تحقیق :

     نظربه این که بعد از نفت، مالیات مهمترین منبع تامین درآمد دولت می باشد و با توجه به نقش روز افزونی که دربرنامه های توسعه اقتصادی کشور برای مالیات درنظرگرفته می شود، لذا تحقق درآمدهای مالیاتی ازاهداف مهم دولت می باشد ازآنجا که مال و ثروت مورد علاقه مردم می باشد، پس افراد حاضرنیستند به آسانی آن را به کسی داده و یا در هر راهی خرج کنند، لذا دولت ها برای وصول مالیات با مشکلاتی روبرو بوده وادارات گسترده ای را در کشوربرای وصول آن تأسیس نموده اند. همواره این سوال مطرح بوده که چرا هیچگاه مالیاتهای تشخیصی با مالیات های وصولی مطابقت نداشته وقسمت قابل توجهی ازدرآمدهای مالیاتی تحقق نمی یابد . بطور کلی امکان وصول درآمدهای مالیاتی محقق نخواهد شد جزء با تمکین مؤدیان مالیاتی نسبت به مالیات های تشخیصی، از این رو سازمان مالیاتی کشوربه عنوان متولی وصول درآمدهای مالیاتی همواره با صدور بخشنامه ها و دستورالعمل ها ضمن تاکید بر عدالت مالیاتی سعی در وصول مالیات حقه دولت نموده است .لذا تحقیق حاضر نیز سعی بر بررسی عوامل موثر بر ارتقاء تمکین مؤدیان مالیاتی دارد .

     

     

     

    4-1- اهداف تحقیق

    با توجه به موضوع پژوهش حاضر که به بررسی عوامل موثر بر تمکین مؤدیان مالیاتی می پردازد، اهداف زیر مد نظر است :

     

    1-4-1 - اهداف کلی

    هدف کلی این تحقیق بررسی عوامل موثر بر تمکین مؤدیان مالیاتی می باشد.

     

    2-4-1- اهداف ویژه

    اهداف ویژه تحقیق به شرح زیر بیان می شود :

          نتیجه به دست آمده از این تحقیق می تواند باعث شناخت متغیرهای موثر بر تمکین مالیات شده و درنتیجه استفاده ازنتایج آن در برنامه ریزی وسیاست گذاری سازمان امور مالیاتی کشوردر جهت تمکین مؤدیان مالیاتی، افزایش رضایت مندی مؤدیان مالیاتی، بهبود روش های شناسایی وصول درآمدهای مالیاتی مورد استفاده قرار گرفته وباعث افزایش درآمدهای کشور شود.

     

     

    5-1- چارچوب نظری تحقیق

    چارچوب نظری الگویی است که محقق بر اساس آن درباره روابط بین عواملی که در ایجاد مسئله، مهم تشخیص داده شده اند، نظریه پردازی می کند. این نظریه می تواند ضرورتاً سخن پژوهشگر نباشد و بطور منطقی از نتایج قبلی پیرامون مسئله نشأت گیرد. به طور خلاصه چارچوب نظری به رابطه بین متغیرهایی مانند متغیرهای مستقل، وابسته، مداخله گر و تعدیل گر که تصور می شود در دگرگونی شرایط مورد بررسی نقش دارند، می پردازد. ایجاد چنین چارچوب نظری در برقراری و ساخت فرضیه ها، آزمون ها و همچنین تکمیل درک پژوهشگر کمک می کند. (خاکی، 1387، 30).1

     

     

  • فهرست و منابع پایان نامه عوامل مؤثر بر ارتقاء تمکین مؤدیان مالیاتی اداره کل مالیاتی استان اردبیل

    فهرست:

    چکیده: 1

    مقدمه: 2

    فصل اول: کلیات تحقیق

    1-1 مقدمه 4

    2-1 بیان مسأله 4

    3-1 ضرورت انجام تحقیق. 5

    4-1 اهداف تحقیق. 6

    5-1 چارچوب نظری تحقیق. 6

    6-1- فرضیه های تحقیق. 7

    7-1- قلمرو تحقیق. 8

    8-1-تعاریف واژه ها ومفاهیم کلیدی. 8

    فصل دوم: مروری بر ادبیات تحقیق

    1-2 مقدمه 12

    2-2تاریخچه مالیات ایران. 12

    3-2-تعاریف ومفاهیم مالیات.. 14

    4-2-مقایسه زکات ومالیات.. 16

    1-4-2-وجوه اشتراک.. 16

    2-4-2-وجوه اختلاف.. 17

    5-2-ویژگیهای نظام مالیاتی کارآمد 18

    6-2-ارزیابی نظام مالیاتی ایران. 18

    7-2-مشکلات فعلی نظام مالیاتی ایران. 20

    8-2-سال مالیاتی. 20

    9-2-اشخاص مشمول مالیات.. 20

    10-2-معرفی سازمان مالیاتی کشور. 21

    11-2-اهداف دولت از وصول مالیات.. 21

    12-2-طبقه بندی مالیاتها در ایران. 23

    1-12-2-مالیاتهای مستقیم 23

    2-12-2-مالیاتهای غیر مستقیم 25

    3-12-2-مقایسه مالیات مستقیم وغیر مستقیم 26

    13-2-مراحل مالیات از شروع تا زمان قطعی شدن. 27

    1-13-2-شناسایی مودی. 27

    2-13-2-تشخیص مالیات توسط کارشناس ارشد مالیاتی. 28

    3-13-2-بررسی وتائید مالیات تشخیصی توسط رئیس گروه 28

    4-13-2-ابلاغ برگ تشخیص به مودی مالیاتی. 28

    5-13-2-بررسی پرونده توسط رئیس امور مالیاتی. 29

    6-13-2-رسیدگی به اعتراض مودی در هیات بدوی حل اختلاف.. 29

    7-13-2- رسیدگی به اعتراض مودی در هیات بدوی حل اختلاف تجدید نظر.. 29

    8-13-2-رسیدگی به پرونده در شورای عالی مالیاتی. 30

    9-13-2-هیات ماده 251 مکرر. 30

    10-13-2-رسیدگی پرونده در دیوان عدالت اداری. 30

    11-13-2-وصول مالیات.. 31

    14-2-تمکین مالیاتی. 31

    15-2-علت نپرداختن مالیات.. 32

    16-2-تشویقات وتسهیلات مالیاتی. 33

    17-2-مجازاتهای مالیاتی. 34

    18-2-تخصص وکارایی ماموران مالیاتی. 36

    19-2-عدالت مالیاتی. 36

    20-2-سعی در اشاعه فرهنگ مالیاتی. 37

    21-2-مشارکت مودیان مالیاتی. 37

    22-2-پیشینه تحقیق. 38

    فصل سوم: روش تحقیق

    1-3-مقدمه 43

    2-3-روش تحقیق. 44

    3-3-معرفی ابزار گردآوری اطلاعات.. 45

    4-3-معرفی جامعه آماری. 46

    5-3-بررسی معیارهای نکوئی پرسشنامه تحقیق. 46

    6-3-روش تجزیه وتحلیل داده ها 48

    7-3-مدل مفهومی تحقیق. 48

    فصل چهارم: تجزیه وتحلیل داده ها

    1-4-مقدمه 50

    2-4-تحلیل توصیفی متغیرهای تحقیق. 50

    1-2-4- وضعیت جنسیت ماموران مالیاتی. 51

    2-2-4- وضعیت تحصیلات ماموران مالیاتی....................................................................51

    3-2-4- وضعیت پایگاه شغلی مأموران مالیاتی...................................... ...........................53

     

    4-2-4-وضعیت سابقه خدمت مأموران مالیاتی..................................................................54

     

    1-3-4- تحلیل توصیفی پرسشهای فرضه یک.....................................................................55

     

    2-3-4- تحلیل توصیفی پرسشهای فرضیه دو....................................................................56

     

    3-3-4- تحلیل توصیفی پرسشهای فرضیه سه...................................................................58

     

    4-3-4- تحلیل توصیفی پرسشهای فرضیه چهار................................................................61

     

    5-3-4- تحلیل توصیفی پرسشهای فرضیه پنج...................................................................65

     

    فصل پنجم: نتیجه‌گیری و پیشنهادات

    1-5 مقدمه 67

    2-5 تشریح نتایج آزمون فرضیه ها 67

    3-5-نتیجه گیری کلی تحقیق. 69

    4-5-پیشنهادها 70

    1-4-5-پیشنهادات مبتنی بر یافته های تحقیق. 70

    2-4-5-پیشنهادات برای محققان آتی. 71

    پیوست ها

    پیوست الف : 73

    پیوست ب : 80

    منابع و ماخذ

    منابع فارسی: 84

    منابع لاتین: 86

    چکیده انگلیسی: 87

    .

    منبع:

     

    1-آقایی، ا.، 1379، " بهبود کمی مالیات در گرو خدمات رسانی " دفتر مطالعات و تحقیقات مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور

    2-احمدپور، م ،1374، " فقط یک قلم هشتصدوچهل میلیارد تومان! " روزنامه همشهری، شماره 880.

    3-حجتی پور، ا.و محمد جواد محمودی، 1385، " بررسی عوامل مؤثر بر فرار مالیاتی واحدهای مشاغل شرق تهران " ، پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی مرکز.

    4-خاکی، غ.، 1387، " روش تحقیق با رویکردی به پایان نامه نویسی " ، انتشارات بازتاب، چاپ سوم.

    5-دانشکده امور اقتصادی، 1381، " قانون مالیاتهای مستقیم مصوب 3/12/66 با آخرین اصلاحات مصوب 27/11/80 " نشر نگاره آفتاب، چاپ اول عرب مازار، ع.، 1382، " جستارهایی در سیاست گذاری مالیاتی "، تهران، انتشارات دانشکده امور اقتصادی

    6-دوانی، غ.، 1380، " حسابداری دولتی "، انتشارات کیومرث.

    7- -رزاقی، م.، 1388، " جزوه مبانی مالیات "، دانشکده امور اقتصادی و دارایی.

    8-زنگانه،م. ومنصور گرکز، 1388، " طراحی مدلی جهت تبین عوامل موثر بر فرار مالیاتی"،پایان نامه کارشناسی ارشد حسابداری، دانشگاه آزاد اراک

    9-عرب مازار، ع.، 1373،" فصلنامه مالیات " شماره 18.

    10-علاء، ع.، 1373، " سخنی در باب فرهنگ مالیاتی " ، مجله  فصلنامه مالیات، دانشکده امور اقتصادی تهران، شماره77و78 

    11-فرهودی،ق.ومجید زنجیردار،1388،" بررسی نقش مولفه های فرهنگ شغلی  بر تمکین مالیاتی صاحبان مشاغل موضوع بند  الف ماده 95 ق.م.م. "،پایان نامه کارشناسی ارشد حسابداری ،دانشگاه آزاد اراک

    12-کلانتری، ش.1387، " بررسی راهکارهای بهبود و توسعه فرهنگ مالیلتی "، مرکز آموزش مدیریت دولتی واحد تهران.

    13-کوزه گز کالجی، ع.و ابوالقاسم اثنی عشری، 1383 ، "بررسی عوامل مؤثر بر فرار مالیاتی از دیدگاه ممیزان مالیاتی"، پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی قائمشهر.

    14-ماسگریو، ر.و پگی ماسگریو، مترجم: مسعود محمدی و یدالله ابراهیمی فر،  1387، " مالیه عمومی در تئوری و عمل "، انتشارات سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، چاپ دوم، جلد اول. 

    15-محمدی،ع.و محمد جواد محمودی، 1386، " بررسی عوامل مؤثر بر تمکین مالیات از دیدگاه مأموران مالیاتی اداره کل امور مالیاتی شرق تهران " پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکز.

    16-مخلص پور اصفهانی،ح. و محمد حقیقی ،1385،"بررسی تنگناهای مشارکت مودیان  مالیاتی صنف لوازم صوتی و تصویری در پرداخت  مالیات مشاغل در شهرستان اصفهان "،پایان نامه کارشناسی  ارشد مدیریت بازرگانی

    17-موسی زاده، ر.، 1385، " مالیه عمومی "، نشر میزان، چاپ اول.

    18-مهندس ، ا.و مهدی تقوی، 1372،" مالیه عمومی "، انتشارات فروردین.

    19-نادری،ع.و سیف نراقی، 1375، " روش تحقیق و چگونگی ارزشیابی آن در علوم انسانی " ، دفتر تحقیقات دانشکده بدر، چاپ دهم.

     

     

     

     

     

     

     

     

    منابع لاتین

    1. Ashby, j., Paul Webley, Alexander Haslam, (2009), "The role of occupational taxpaying cultures in taxpaying behavior and attitudes Journal of Economic Psychology", (30).

    2.Chen,b.1,(2003),"tax evasion in model of endogen ous growth", review of economic dynamics, vol.13,nol.pp381-403

    3. Cummings, r., Jorge Martinez, Michael  Mckee, Benno Torgler, (2005)," Effects of Tax Morale on Tax Morale on Tax Compliance", Experimental and Survey Evidence, October 2005, 2

    4. Henrik, h, Sveerker, g., Katarina, n., (2009), "perceived tax evasion and the importance of trust", the journal of Socio-Economics, vol.5 nol pp 238-245

    5. Jordi, c., Judith, P,( 2004), "inflation, tax evasion, and the distribution of consumption", dreview of acconomic and statistical, no4.122.pp 567-595

    6. Martti, v., (2003)," tax evasion and the psychology of the social contract", Journal of Economics and Business, vol.10, nol.pp 111-125 

    7. Murphy, k., (2008)," Enforcing Tax Compliance : To Punish or Persuade?, ECONOMIC ANALYSIS & POLICY", VOL. 38 NO. 1, MARCH 2008, Faculty of Arts and Education, Deakin University, 113

    8. Sangheon, k.,( 2008)," does political intention affect tax evasion, " journal of policy modeling, vol.5 nol.401-415

    9. Sour, l.,( 2004), "an economic model of tax compliance with individual morality and group conformity", economia Mexicana, primer semester, ano/vol X111, numero001,43.

    .

پروپوزال در مورد پایان نامه عوامل مؤثر بر ارتقاء تمکین مؤدیان مالیاتی اداره کل مالیاتی استان اردبیل, گزارش سمینار در مورد پایان نامه عوامل مؤثر بر ارتقاء تمکین مؤدیان مالیاتی اداره کل مالیاتی استان اردبیل, تز دکترا در مورد پایان نامه عوامل مؤثر بر ارتقاء تمکین مؤدیان مالیاتی اداره کل مالیاتی استان اردبیل, رساله در مورد پایان نامه عوامل مؤثر بر ارتقاء تمکین مؤدیان مالیاتی اداره کل مالیاتی استان اردبیل, پایان نامه در مورد پایان نامه عوامل مؤثر بر ارتقاء تمکین مؤدیان مالیاتی اداره کل مالیاتی استان اردبیل, تحقیق در مورد پایان نامه عوامل مؤثر بر ارتقاء تمکین مؤدیان مالیاتی اداره کل مالیاتی استان اردبیل, مقاله در مورد پایان نامه عوامل مؤثر بر ارتقاء تمکین مؤدیان مالیاتی اداره کل مالیاتی استان اردبیل, پروژه دانشجویی در مورد پایان نامه عوامل مؤثر بر ارتقاء تمکین مؤدیان مالیاتی اداره کل مالیاتی استان اردبیل, تحقیق دانشجویی در مورد پایان نامه عوامل مؤثر بر ارتقاء تمکین مؤدیان مالیاتی اداره کل مالیاتی استان اردبیل, مقاله دانشجویی در مورد پایان نامه عوامل مؤثر بر ارتقاء تمکین مؤدیان مالیاتی اداره کل مالیاتی استان اردبیل, پروژه دانشجویی درباره پایان نامه عوامل مؤثر بر ارتقاء تمکین مؤدیان مالیاتی اداره کل مالیاتی استان اردبیل
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت