پروژه سیستم حسابداری بنیادحفظ آثارونشرارزشهای دفاع مقدس

تعداد صفحات: 109 فرمت فایل: word کد فایل: 689
سال: 1391 مقطع: کارشناسی دسته بندی: حسابداری
قیمت قدیم:۳۳,۶۰۰ تومان
قیمت: ۲۸,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پروژه سیستم حسابداری بنیادحفظ آثارونشرارزشهای دفاع مقدس

    چکیده

     

    دستمزد عبارت است از وجوهی که برای کار انجام شده در طی یک مدت معینی پرداخت یا معوقه می شود، دستمزد مبلغی است که در مقابل کار انجام شده در یک سازمان یا اداره برای کار معین پرداخت یا تعهد می شود که به دو گروه تقسیم می شود:

    الف) دستمزد مستقیم

     ب) دستمزد غیر مستقیم

    دوایر کنترلی برای سیستم کنترل حقوق و دستمزد  وجود دارد از جمله دایره کارگزینی ، دایره زمانسنجی و ... برای محاسبه حقوق و دستمزد ، حقوق پایه باید در نظر گرفته شود .همچنین ساعات کار عادی نیز محاسبه می شود که ساعات کارکنان در شبانه روز نباید از هشت ساعت تجاوز نماید.

    اضافه کاری ها باید محاسبه شود تا حقوق ودستمزد بصورت دقیق بدست آید. انواع مرخصی ها و دستمزد ها مورد بررسی قرار می گیرد. کسورات و مبالغ تشویقی نیز مورد محاسبه قرار گرفته و در آخر حقوق هریک از کارکنان تعیین می شود که در ادامه ی مطالب برای درک بهتر موضوع به بیان کامل هر کدام از آنها می پردازیم.

    کلیات

    فرایند تغییروتحول مستمر وپرشتاب درقرن حاضرازعمده ترین جریانهای حاکم برحیات بشری و از مهمترین مشخصات بارز آن به شمار می رود فرایند حسابداری که اساس و بستر ساز تغییر و تحول و دگرگونی است در این خصوص نقش بسیار بنیادین و تعیین کننده ای ایفا می کند.

    افراد- سازمانها و جوامعی که خودرا با این تحولات پر شتاب همگام کنند دوچار حالت ایستایی و توقف و سکون شده بی شک در آینده حضور فعالی نخواهند داشت و سرانجام دچار اضمحلال می شوند.

    دراین میان افرادی هستند که دراین دریای پر تلاطم انقلابهای پی در پی بر روی موجها سوار بوده و در زمانی که همگان در هرج و مرج – نابسامانی – تناقص و عدم تعادل اذعان دارند،آنها به دنبال بدست آوردن فرصتی هستند تا بتوانند با ارائه محصول  ویا خدمت جدیدی به جامعه، تعادل را برقرار کرده و اوضاع را سامان بخشندو ارزشی از خود برجا گذارند.

    با این حال در این گیرو دار تغییر و تحول هر رشته ای  دچار تغییر شده و رشته حسابداری نیز از این موضوع بی بهره نبوده است،افزایش تعداد پرسنل اداری،افزایش آیتمهای مورد استفاده به علت مقتضیات زمان،هزینه پایین،دقت و سرعت زیاد،به روز بودن،خطا و اشتباهات بسیار پایین و000 ایجاب می کند که در رشته حسابداری نیز استفاده هرچه بیشتر از سیستمها و نرم افزارهای خاص احساس شده و به کار گیری آنها ضروری می نماید.

    بحث نوپای حسابداری زیر سایه پیشرفت علوم وفنون حسابداری به تکامل وشکوفایی ایده آل خود نزدیک می شود واین تکامل وشکوفایی جهت ارتقاء وتخصصی شدن نیاز به تلاش شبانه روزی دانشجویان متعهد حسابداری دارد . بنده نیز به نوبه خود همراه این تلاشگران شده و از بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با این پروژه ی ناچیزسهمی درپیشرفت این علم داشته باشم . امید است زیر سایه ی راهنمائیهای شما استاد محترم و تلاش مضاعف امثالی مثل بنده علم نوین حسابداری به سن بلوغ استقلالی وشکوفایی اقتصادی برسد و جامعه ی اسلامی ما دور از دغدغه های تورم و رکود ... به پویایی خود ادامه دهد.

     

    تاریخچه حسابداری

    حسابداری در جهان نزدیک به ۶۰۰۰ سال قدمت دارد و تاریخ نخستین مدارک کشف شده حسابداری به ۳۶۰۰ سال قبل از میلاد برمی گردد. پیشینه حسابداری در ایران نیز به نخستین تمدنهایی بر می گردد که دراین سرزمین پا گرفت، و مدارک حسابداری بدست آمده با ۲۵ قرن قدمت، گواه بر پیشرفت این دانش در ایران باستان اس. در طول تاریخ، روشهای حسابداری متوع و متعددی برای اداره امور حکومتی و انجام دادن فعالیتهای اقتصادی ابداع شد، که در پاسخ به نیازهای زمان، سیر تحولی و تکاملی داشته است. ممیزی املاک در تمدن ساسانی(در جریان اصلاحات انوشیروان، به منظور تشخیص مالیاتهای ارضی، کلیه زمینهای مزروعی کشور ممیزی و مشخصات آن از جمله مساحت، نوع زمین و نوع محصول در دفتری ثبت می گردید.) و تکامل حسابداری برای نگهداری حساب درآمد و مخارج حکومتی در دوران سلجوقیان(نگارش اعداد را به صورت علایمی کوتاه شده از نام اعداد عربی، حساب سیاق می نامند.

    حسابداری سیاق که احتمالا در دوران سلجوقیان تکامل یافته، روشی است که بر اساس آن، حساب جمع و خرج هر ولایت در دفتر مربوط به ان ولایت ثبت و در عین حال یک دفتر اصلی در مرکز نگهداری می شده است که خلاصه جکع و خرج هر ولایت به طور جداگانه در صفحات مربوط، در آن به خط سیاق نوشته می شده است. این روش در دوران قاجاریه تکمیل شد و کتب خمسه(دفاتر پنج گانه) برای گروههای عمده مخارج نیز نگهداری می شده است

    و نگهداری حساب فعالیتهای بازرگانی به حساب سیاق، نمونه های بارز و پیشرفته آن است.

    با این حال حسابداری نوین( دوطرفه) همانند بسیاری از دانشهای کاربردی دیگر، به همراه ورود فراورده های صنعتی و رسوخ موسسات و شرکتهای خارجی به ایران راه یافت. و در جریان تحولات اقتصادی _اجتماعی صد سال گذشته با پیدایش سازمانهای جدید دولتی و خصوصی و دگرگونی شیوه های تولید و توزیع بسیار پیشرفت کرد.

    حساداری با تمدن همزاد است و به اندازه تمدن بشری قدمت دارد. در تمدنهای باستانی بین النهرین که قسمت اعظم ثروتهای جامعه در اختیار فرمانروا یا فرمانروایان بود. معمولا کاهنان که قشر ممتازی را در سلسله مراتب اجتماعی تشکیل می دادند و ظیفه نگارش را بطور اعم و نگهداری حساب درآمدها و ثروتهای حکومت را بطور اخص به عهده یا در واقع در انحصار داشتند و در عین حال به ثبت برخی از معاملات شهروندان نیز می پرداختند، از جمله در تمدن باستانی سومر (SUMMER) نظام مالی جامعی برقرار بود و کاهنان سومری علاوه بر نگهداری حساب درآمدهای حکومتی، به نحوی موجودی غلات، تعداد دامها و میزان املاک حکومتی را محاسبه می کردند.

    نخستین مدرک کشف شده حسابداری در جهان، لوحه های سفالین از تمدن سومر در بابل (Babylon) است و قدمت آن به ۳۶۰۰ سال قبل از میلاد می رسد و از پرداخت دستمزد تعدادی کارگر حکایت دارد.

    مدارک و شواهد بدست آمده از تمدن باستانی مصر (۵۲۵_۵۰۰۰ ق.م) حکایت از آن دارد که در اجرای طرحهای ساختمانی این تمدن، نوعی کنترل حسابداری برقرار بوده که بهره گیری از نیروی کار هزاران هزار نفر را در امر ایجاد بنا و حمل و نقل مصالح ساختمانی در تشکیلاتی منظم، میسر می کرده است، از تمدن مصر در دورانی که یونانیان و رومیان بر آن تسلط داشتند نیز مجموعه های متعددی از حسابهای نوشته شده بر پاپیروس باقی مانده است.

    شواهد و مدارک به دست آمده از یونان باستان نیز حکایت از استقرار کنترلهای حسابداری دارد. از جمله حساب معبد پارتنون در لوحه های مرمرین اکروپولیس حک و بخشی از ان هنوز هم باقی است.

    سکه به عنوان واحد پول حدود ۷۰۰ سال قبل از میلاد در لیدی(Lydia) ابداع گردید.(لیدی سرزمینی باستانی است که در آسیای صغیر، کنار دریای اژه بین میزی (Mysia) و کاری(Caria) قرار داشت. کرزوس (Croesus) آخرین پادشاه آن از کوروش شکست خورد.) و به سرعت در تمدنهای آن زمان رواج یافت. در ازان عصر هخامنشی ، نظام مالی و پولی (نظام پولی بدیعی توسط داریوش اول بر پایه طلا و نقره با رابطه مبادله ثابت پایه گذاری شد و سکه داریک به وزن ۸.۴۱ گرم در مقابل ۲۰ سکه نقره به نام “شکل” هر یک به وزن ۵.۶ گرم مبادله می شده است و بنابراین رابطه تبدیل طلا به نقره ( ۳/۱ ۱۳) جامع ومنسجمی بر قرار بوده و حساب درآمدها و مخارج حکومت به ریز و به دقت ثبت و ظبط و نگهداری می شده است.

    در رم و یونان باستان حسابداری پیشرفته ای وجود داشته و نوعی حساب جمع و خرج تنظیم می شده است. یک جمعدار، یک مامور دولت و یا شخصی که محافضت پول یا دارایی دیگری به او محول بوده است در مقاطعی از زمان حساب خود را به اربابش پس می داده است. برای این کار رو فهرست تفصیلی از دریافتها و پرداختها بر حسب پول، وزن یا مقیاس دیگری تهیه می شد که جمع آن دو مساوی بود. فهرست پرداخت شامل مبالغ پرداختی، کالای فروخته شده و یا به مصرف رسیده در طول یک دوره بعلاوه مانده پول و کالایی بود که نزد جمعدار باقی مانده و باید به ارباب تادیه می شد. این نوع حسابداری تا قرون وسطی ادامه یافت

    همانطور که ملاحظه فرمودید، حسابداری باستانی تنها جنبه های محدودی از فعالیتهای مالی را در بر می گرفت و یا سیستم جامعی که کلیه عملیات مالی حکومت را ثبت و ضبط کند و یا به نگهداری حساب معاملات تجاری بپردازد، فاصله بسیاری داشت.

    چرتکه یکی از قدیمی ترین ابزار حسابداری در عصری که جوامع بشری همواره در حال پیشرفت های علمی و صنعتی و اقتصادی می باشند و با توجه به اینکه نقش فعالیتهای مالی در هر پیشرفت و توسعه ای غیر قابل انکار می باشد نیاز به توسعه حسابداری روز به روز افزایش می یابد . در قرون وسطی مرسوم بوده است که فرمانروایان مالیاتها را جمع آوری می کردند و آنرا در جهت رفع نیازهای مالی مربوط به توسعه املاک به مصرف می رساندند.در آن زمان یکی از وظایف حسابداران تهیه صورتی از اموال افراد برای خزانه داری فرمانروا به منظور اخذ مالیات بود . از دیگر وظایف حسابداران آن زمان می توان به تهیه گزارش سفر افرادی که به کار تجارت بین کشورها اشتغال داشتند اشاره کرد. این گزارش در پایان هر سفر تهیه می گردید و هدف از آن تعیین سود و زیان مربوط به آن سفر بود. در قرن سیزدهم و چهاردهم به دلیل رشد عملیات تجارتی تحولاتی در سیستم نگهداری حسابها به وجود آمد. لوکا پاچیولی ( LUCA PACIOLI ) یک کشیش ایتالیایی و درواقع یک ریاضیدان بود که توانست با انتشار کتاب ریاضیات لوکا پاچیولی موجب گسترش فن دفترداری دوطرفه در سراسر اروپا گردد.وی در این کتاب که چند فصلش اختصاص به حسابداری داشت توانست مهارت تجزیه و تحلیل گری خود را در جهت توصیف سیستم حسابداری دوطرفه به کار برد.با وجود اینکه دراین کتاب هیچ اشاره ای به دوره مالی ، چگونگی تهیه صورتهای مالی و نگهداری حسابهای مربوط به دارائیهای ثابت وجود ندارد و نیز تمایزی بین اموال شخصی صاحب موسسه وسازمان تجاری وی نگذاشته است ، به دلیل سادگی و داشتن ارزشهای علمی در طی قرون پانزدهم و شانزدهم به اغلب زبانها ترجمه شد و مورد استفاده قرار گرفت .

    از زمان به وقوع پیوستن انقلاب صنعتی در انگلستان ، نیاز به حسابداری به شکل چشمگیری افزایش یافت . پس از انقلاب صنعتی امریکا هم از آنجا که سرمایه های شخصی زیادی در شرکتها وارد گردید و موجب توسعه هر چه بیشتر آنها شد و در نتیجه باعث به وجود آمدن غولهای صنعتی قرن بیست و یکم شد سیستمهای حسابداری از اهمیت بیشتری برخوردار گردیدند و حسابداری نیز با پیشرفت وضعیت اقتصادی توسعه و تکامل پیدا نمود.

  • فهرست و منابع پروژه سیستم حسابداری بنیادحفظ آثارونشرارزشهای دفاع مقدس

    فهرست:

    کلیات. 1

    تاریخچه حسابداری. 3

    بایگانی اسناد مالی. 6

    سیستم های حسابداری در ایران 7

    سیستم انبارداری. 12

    سیستم حقوق و دستمزد 13

    سیستم پولی. 14

    اوزان و مقیاس‌ها 15

    بودجه‌ریزی. 15

    شیوه‌های حسابرسی. 17

    اصول حسابداری. 19

    تعریف حسابداری دولتی. 20

    مبنای نظام حسابداری دولتی. 20

    تعریف مبنای حسابداری. 22

    تفاوتهای سیستم حسابداری دولتی و حسابداری بازرگانی. 23

    کاربرد حسابداری دولتی. 23

    خصوصیات لازم برای سیستم حسابداری دولتی. 24

    اصول متداول حسابداری دولتی. 25

    اهمیت حسابداری بهای تمام شده در بخش دولتی. 26

    انواع حسابهای مستقل. 29

    خصوصیات مشترک حسابهای مستقل برای وجوه دولتی. 32

    حسابهای مستقل برای وجوه سرمایه ای. 33

    خصوصیات مشترک حسابهای مستقل برای وجوه سرمایه ای. 33

    حساب مستقل برای وجوه امانی. 34

    انواع حسابهای مستقل برای وجوه امانی. 34

    خصوصیات مشترک حسابهای مستقل برای وجوه امانی. 35

    طبقه بندی دیگری از حسابهای مستقل. 35

    تشکیل، اداره، و انحلال موسسات و شرکتهای دولتی. 36

    آشنایی با موسسات و شرکتهای دولتی. 36

    تشکیل شرکتهای دولتی‌در ایران 38

    ثبت موسسات و شرکتهای دولتی. 40

    تاریخچه بنیاد حفظ آثار ونشر ارزشهای دفاع مقدس. 42

    وظایف کلی بنیاد: 42

    ارکان بنیاد 43

    شرح وظایف. 44

    وظایف شورای عالی هماهنگی بنیاد 45

    وظایف رئیس بنیاد 45

    (تشکیلات بنیاد): 46

    بودجه، پشتیبانی و نیروی انسانی. 47

    نیروی انسانی بنیاد 48

    شناخت انواع سیستمهای حقوق و دستمزد 48

    تعاریف حقوق و دستمزد : 50

    دستمزد تولید 51

    الف)دایره کارگزینی. 51

    ب)دایره زمان سنجی: 52

    د)دایره ثبت اوقات کار: 52

    کارت ساعت (حضور و غیاب) 53

    کارت اوقات کار جدول 54

    ه )دایره حسابداری حقوق و دستمزد : 54

    و)دایره حسابداری بهای تمام شده : 54

    رابطه کارمند – کارفرما 54

    انواع مزایای کارکنان: 55

    حقوق و مزایای مستمرنقدی شغلی. 55

    مزایای مستمر غیر نقدی. 55

    مزایای غیر مستمر 57

    شناخت قوانین و مقررات. 57

    خاتمه قرارداد 58

    حق السعی چیست؟ 59

    محاسبه عددی حقوق و دستمزد 61

    حقوق پایه 61

    ساعات کارعادی : 61

    اضافه کاری. 62

    تعریف قانون کار از کار روز ، شب و مختلط. 63

    نوبت کاری. 64

    عیدی و پاداش. 67

    منظور کردن پاداش کارکنان قسمتهای مختلف. 68

    مرخصی و انواع آن 69

    مرخصی استعلاجی. 69

    مرخصی بدون حقوق 69

    دستمزد ایام مرخصی. 70

    مزایای پایان کار و ذخیره سنوات خدمت. 72

    حق اولاد 72

    کارآموزی. 73

    اوقات تلف شده 73

    لیست حقوق و دستمزد 75

    نحوه تنظیم و ارسال صورت دستمزد حقوق و مزایا 76

    کسور حقوق و مزایا 77

    مالیات. 79

    نحوه محاسبه مالیات حقوق و دستمزد: 79

    محاسبه مالیات مزایای غیر مستمر 79

    بیمه های اجتماعی. 82

    فرم تنظیمی بیمه 83

    بیمه بیکاری. 84

    صندوق اجرا(اجرائیات) 85

    کسور توافقی. 85

    حسابداری حقوق و دستمزد 86

    مدل حسابداری. 86

    کدینگ حسابهای حقوق و دستمزد 89

    طر های تشویقی حقوق و دستمزد 90

    فرم کامل ثبت لیست حقوق و دستمزد  در دفاتر 92

    پرداخت حقوق و دستمزد  و کسورات آن 94

    نتیجه گیری: 98

    پیشنهادات: 98

    منابع و مآخذ 99.

    منبع:

    قانون اسای جمهوری اسلامی ایران

    اصول و کاربرد حسابداری در سازمانهای دولتی و غیر انتفاعی آقای داوود اقدامی و جعفر باباخانی انتشارات سمت

    حسابداری دولتی آقای جعفر باباخانی انتشارات دانشگاه پیام نور

    دستورالعملهای نگهداری حسابها از وزارت امور اقتصادی و دارائی

    تصمیمات مالی ، حسابداری ذهبی سرمایه گذاری دکتر سعید اسلامی بیدگلی

    خصوصیات حسابداری اسلامی (ایصال باب) شاهول حمید بن حمد ابراهیم ترجمه دکتر موسی بزرگ اصل

    استانداری شماره یک حسابداری نشریه های 80 – 160 سازمان حسابرسی، برگرفته از سایت تالار گفتگوی حسابداری

     

     

    http://download.norintablign.com

    http://www.asademist.ir.

پروپوزال در مورد پروژه سیستم حسابداری بنیادحفظ آثارونشرارزشهای دفاع مقدس, گزارش سمینار در مورد پروژه سیستم حسابداری بنیادحفظ آثارونشرارزشهای دفاع مقدس, تز دکترا در مورد پروژه سیستم حسابداری بنیادحفظ آثارونشرارزشهای دفاع مقدس, رساله در مورد پروژه سیستم حسابداری بنیادحفظ آثارونشرارزشهای دفاع مقدس, پایان نامه در مورد پروژه سیستم حسابداری بنیادحفظ آثارونشرارزشهای دفاع مقدس, تحقیق در مورد پروژه سیستم حسابداری بنیادحفظ آثارونشرارزشهای دفاع مقدس, مقاله در مورد پروژه سیستم حسابداری بنیادحفظ آثارونشرارزشهای دفاع مقدس, پروژه دانشجویی در مورد پروژه سیستم حسابداری بنیادحفظ آثارونشرارزشهای دفاع مقدس, تحقیق دانشجویی در مورد پروژه سیستم حسابداری بنیادحفظ آثارونشرارزشهای دفاع مقدس, مقاله دانشجویی در مورد پروژه سیستم حسابداری بنیادحفظ آثارونشرارزشهای دفاع مقدس, پروژه دانشجویی درباره پروژه سیستم حسابداری بنیادحفظ آثارونشرارزشهای دفاع مقدس
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت