پایان نامه سیروز کبدی

تعداد صفحات: 32 فرمت فایل: word کد فایل: 681
سال: مشخص نشده مقطع: کارشناسی ارشد دسته بندی: علوم پزشکی
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۰,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پایان نامه سیروز کبدی

    چکیده

    مقدمه: سیروز نتیجه نهایی و برگشت ناپذیر انواع ضایعات التهابی، توکسیک، متابولیک و احتقانی می باشد. با توجه به اینکه سیروز عوارض غیرقابل برگشت و مزمنی داشته و هزینه های زیادی را هم از لحاظ روحی و روانی و هم اقتصادی داشته و در اکثر اوقات درمان مناسبی جهت سیروز وجود نداشته است سعی ما در بررسی ریسک فاکتورها و پیشگیری از عوارض آن بوده است.

    هدف و روش: در ایجاد سیروز عوامل مختلفی نقش داشته و عوارض بسیاری زیادی هم در صورت عدم درمان وجود دارد و با توجه به اینکه هزینه های بسیار زیادی را سالانه سازمان بهداشت و درمان در این زمینه متحمل شده است. در این مطالعه مقطعی به بررسی عوامل سیروز و شیوع ریسک فاکتورها از جمله بیماری های ویروسی، سیروز اتوایمیون و رکویپتوژنیک)، مصرف الکل و کبد چرب غیرالکلی درتاریخ 3/1/90 تا 3/12/90 پرداخته و اطلاعات لازم را وارد نرم افزار spss و شده و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته بود.

    نتایج: تعداد کل داده های ما در این مطالعه 50 بیمار بوده که از اطلاعات موجود در پرونده های بیماران بستری شده در مرکز گوارش بیمارستان امام خمینی بوده که از بین case های مورد نظر 28 نفر مرد (56 درصد) و 22 نفر زن (44 درصد) بوده است.

    از مراجعین به بیمارستان امام به علت بیماری های ویروسی از مراجعین به بیمارستان امام خمینی اردبیل در مطالعه 50 نفری ما از بیماران که به علت بیماری های ویروسی مراجعه کرده بودند 46% درصد مبتلایان به علت HBV و 4 درصد به علت HCV بوده است و همچنین از 50 نفری که به علت ناشناخته مراجعه کرده بودند 82/47

    46% مبتلایان به علت HBV و 4% مبتلایان به علت HCV بوده و همچنین از بین علل ناشناخته 82/47 درصد مبتلایان به علت سیروز اتوایمیون و 47/43 درصد مبتلایان به علت سیروز کریپتوژنیک بوده است.

    نتایج کلی: و در کل بیماری های ویروسی با 52 درصد از جامعه آماری و علل ناشناخته (سیروز اتوایمیون، کریپتوژنیک) با 42 درصد از جامعه آماری علل ایجاد کننده سیروز ناشناخته شده و 6 درصد باقیمانده را علل دیگر

    کلمات کلیدی: سیروز، بیماری های ویروسی، سیروز اتوایمیون، هیپرتانسیون پورت، خونریزی از واریس مری، اسپلنومگالی، آسیت، آنسفالویاتی کبدی، سندروم هپاتورنال، پریتونیت خود به خودی شامل می شود.

    -مقدمه و اهمیت موضوع

    سیروز نتیجه نهایی و برگشت ناپذیر انواع ضایعات التهابی، توکسیک، متابولیک و احتقانی می باشد. تظاهرات بالینی سیروز و عوارض آن نتیجه هیپرتانسیون پورت، اختلال در عملکرد سلول های التهابی و کارسینوم هپاتوسلولر که این اختلالات با مرگ و میر بالا همراه می باشند.

    عوامل خطر متعددی در ایجاد سیروز نقش دارند. بیماری های ویروسی از قبیل، HBV و HCV و مصرف الکل و کبد چرب غیر الکلی در ایجاد سیروز نقش دارند که یکی از مهمترین عوامل ایجاد کننده بیماری های ویروسی می باشند که عامل ایجاد کننده این بیماری های انتقال خون، انتقال جنسی، و انتقال از مادر به جنین می باشد.

    در سالیان اخیز میزان هپاتیت B افزایش یافته و علت بسیاری از موارد سیروز بوده البته در برخی از موارد مهم علت ایجاد کننده سیروز شناخته نشده است. ولی با توجه به علت هپاتیت B و C برای ایجاد سیروز سعی ما در این بررسی در این بوده که میزان افرادی که در اثر هپاتیت B به سیروز مبتلا شده اند را مشخص کرده و راه های پیشگیری را به سایر افراد در معرض خطر و High Risk پیشنهاد می کنیم. با توجه به این که آگاهی مردم در زمینه عوامل ایجاد کننده سیروز و عوارض آن کم بوده ما به بررسی عوامل و عوارض ایجاد کننده سیروز در تعداد بیماران مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی پرداخته ایم.

    1-2-بیان مسأله

    سیروز نتیجه نهایی و برگشت ناپذیر انواع ضایعات التهابی، توکسیک، متابولیک، و احتقانی می باشد. تظاهرات بالینی سیروز، و عوارض آن نتیجه هیپرتانسیون پورت، اختلال در عملکرد سلول های التهابی و کارسینوم هپاتوسلولر که این اختلالات با مرگ و میر بالا همراه می باشند.

    مطالعات انجام شده نشانگر این موضوع بوده که با توجه به عدم آگاهی مردم در مورد سیروز کبدیی وعوارض ایجاد شده توسط آن بیشتر بیماران در هنگام مراجعه با حداکثر عوارض ممکن به بیمارستان مراجعه می کنند و حتی در صورت درمان مناسب به علت عدم توضیح بیماران در زمینه عود عوارض مرگ و میر ایجاد شده توسط سیروز کبدی در کشور ما، به خصوص در استان اردبیل رو به افزایش بوده است.

    علل بروز سیروز کبدی در ایران و همچنین در استان اردبیل در چند دهه ی گذشته مورد بررسی قرار گرفته است. مهم ترین عوامل ایجاد کننده بیماری های ویروسی بوده و در بسیاری از موارد هم علت خاصی برای ایجاد سیروز پیدا نشده است. همچنین مصرف الکل، کبد چرب غیر الکلی هم از علل دیگر ایجاد کننده سیروز در تعداد کلی از بیماران مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی اردبیل بوده است.

    با توجه به این که سیروز عوارض غیرقابل برگشت و مزمنی دارد که هم از لحاظ روحی و روانی و هم اقتصادی هزینه های زیادی را برای بیمار در بردارد و در اکثر اوقات درمان مناسبی نیز جهت سیروز وجود ندارد سعی کرده ایم تا با مطالعات مقطعی به بررسی عوامل ایجاد کننده و عوارض ایجاد شده توسط سیروز در بیماران مراجعه کننده در بیمارستان امام خمینی بپردازیم.

    1-3-تعریف واژگان

    1-سیروز: نتیجه نهایی و برگشت ناپذیر انواع ضایعات التهابی و توکسیک و احتقانی در کبد می باشد.

    2-هیپرتانسیون پورت: فشار طبیعی ورید پورت پایین تر از mmHg10 است. در صورتی که فشار بالاتر از این مقدار باشد هیپرتانسیون پدید می آید.

  • فهرست و منابع پایان نامه سیروز کبدی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

پروپوزال در مورد پایان نامه سیروز کبدی, گزارش سمینار در مورد پایان نامه سیروز کبدی, تز دکترا در مورد پایان نامه سیروز کبدی, رساله در مورد پایان نامه سیروز کبدی, پایان نامه در مورد پایان نامه سیروز کبدی, تحقیق در مورد پایان نامه سیروز کبدی, مقاله در مورد پایان نامه سیروز کبدی, پروژه دانشجویی در مورد پایان نامه سیروز کبدی, تحقیق دانشجویی در مورد پایان نامه سیروز کبدی, مقاله دانشجویی در مورد پایان نامه سیروز کبدی, پروژه دانشجویی درباره پایان نامه سیروز کبدی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت