پروژه شناخت و بررسی بد افزارها(جرایم رایانه ای)

تعداد صفحات: 69 فرمت فایل: word کد فایل: 643
سال: 1393 مقطع: کاردانی دسته بندی: حقوق
قیمت قدیم:۲۱,۶۰۰ تومان
قیمت: ۱۸,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پروژه شناخت و بررسی بد افزارها(جرایم رایانه ای)

    چکیده

    امروز بحث فناورى اطلاعات و ارتباطات نوین،که تجلى روشن آن فضاى‏ تبادل اطلاعات (فضاى سایبر) است ، مسئله جدیدى را با عنوان پاسخگویى‏ به سوء استفاده‏هایى که از فضاى تبادل اطلاعات به عمل مى‏آید پیش روى‏ دانشمندان علوم جنائى قرار داده است. این مقاله  جرایم رایانه‏اى در ابعاد خرد و کلان را مورد بررسى‏ قرار مى‏دهد.این بحث در قالب دو بخش دنبال مى‏شود.در بخش اول،پس‏ از توضیحاتی راجع به تاریخچه جرائم رایانه‏اى،به تعاریف وبرداشت های مختلف آن پرداخته وانواع وخصوصیات هرکدام را بیان میکنیم  ودربخش دوم مقاله  به محتوای این نوع جرایم گوشه چشمی داریم سپس آثار مخرب جرایم رایانه ای را به تفصیل توضیح داده ودر ادامه. نحوه پیشگیری ازاین جرایم وبالاخره در آخر ازجرایم رایانه ای در کشورمان بحث خواهیم کرد                                   

    مقدمه

    بشر در طول حیات خود اعصار گوناگونى را پشت سر گذاشته و هریک از آنها را با الهام از تحول عظیمى که در آن عصر پدید آمده و گامى از رشد و تکامل بشرى را رقم زده نامگذارى کرده است،مانند:عصر آتش،عصر آهن‏ و عصر حاضر که عصر فناورى اطلاعات و ارتباطات نام گرفته است.

    هنوز نیم قرن از اختراع اولین رایانه نمى‏گذرد،آن هم رایانه‏اى سى تنى که‏ البته سرعت عمل آن از ابتدایى‏ترین ماشین حساب‏هاى دیجیتال امروزى نیز کمتر بود،اما به هر حال تحولى شگرف در دنیاى علم و فناورى محسوب‏ مى‏شد و از همین رو رایانه‏ها در این مدت کم به خوبى توانستند جاى خود را در تمامى شئون زندگى انسان باز کنند و به نوعى خود را در تمامى پیشرفت‏ها سهیم سازند.این اقببال عمومى و بهره‏بردارى روزافزون از سیستم‏هاى‏ رایانه‏اى زمانى شتاب بیشترى به خود گرفت که در ابتداى دههء نود میلادى امکان اتصال شدن آنها به یکدیگر در سراسر جهان فراهم شد.در این زمان‏ بود که مشاهده شد مرزها و موانع فیزیکى بى‏اثر شده و به نوعى رؤیاهاى‏ جهانى بشر واقعیت یافته است .اما از آنجا که این پدیده ی شگفت‏انگیز از همان بدو تولد در دسترس‏ همگان قرار گرفت،هرکس مطابق اغراض و مقاصد خود از آن سود مى‏جست و نتیجه آن شد که بعضى از این بهره‏بردارى‏ها جنبه سوء استفاده به‏ خود گرفت و بالطبع سیاستگذاران خرد و کلان را واداشت که تدبیرى‏ بیندیشند.این سوءاستفاده‏ها که در مجموع جرائم رایانه‏اى نام گرفته‏اند، طیف جدیدى از جرائم هستند که به سبب ویژگى‏هاى متمایزى که با جرائم‏ سنتى دارند،تصمیم‏گیران جامعه را بر آن داشته‏اند تا در ابعاد مختلف‏ اقدامات متمایزى را طرح‏ریزى کنند.   

     

    1-1 . تاریخچه جرایم رایانه ای

     البته باید ما بدانیم که همیشه در اعصار و قرون مختلف و در گذشته هر زمان که پدیده و علمی وارد عرضه وجودی شده هم دارای بعد مثبت بوده و استفاده های مثبت از آن می شده و هم استفاده های منفی و رایانه هم از این قاعده مستثنی نیست. رایانه در عین حال که دارای استفاده های مثبت فراوانی است و می شود از آن استفاده های مثبت کرد از همین رایانه می شود وسیله شود برای بزهکاری و راحت تر انجام دادن بزه توسط بزهکاران و در جهت ضرر منافع مردم عمل کند.

    تعیین دقیق اولین جرم رایانه ای کار دشواری است چرا که اگر ما حتی بگوییم مثلاً در قضیه الدون رویس اولین جرم رایانه ای اتفاق افتاد باز هیچ دلیل قاطعی وجود ندارد که قبل از آن جرم اتفاق نیفتاده باشد.

    شاید بتوان تاریخ اولین جرم رایانه ای را به زمانی نسبت داد که چرتکه وارد محاسبات افراد بشر شد اما باز این سؤال مطرح می شود که آیا در آن زمان عمل استفاده غیر مجاز از چرتکه و یا حتی زمان های بعد از آن استفاده از «ماشین جمع زن پاسکال» و یا «ماشین محاسبه لایب»جرم انگاری شده بود یا خیر چرا که همان طور که می دانیم بر طبق اصل قانونی بودن جرایم و مجازات ما هر فعل یا ترک فعل که به موجب قانون برای آن مجازات تعیین شده جرم است و لاغیر.

    در کتابچه راهنمای سازمان ملل متحد برای جلوگیری و کنترل جرایم مرتبط با رایانه آمده است. «تعیین زمان واقعی ارتکاب اولین جرم کامپیوتری کار دشواری است. کامپیوتر از زمان چرتکه که از 3500 سال قبل از میلاد در ژاپن، چین و هند وجود داشته ، به نوعی مطرح بوده است. در سال 1801 انگیزه های مالی باعث شد تا ژوزف ژاکارد یکی از صاحبان کارخانه های نساجی در فرانسه ، اولین کارت کامپیوتری را طراحی کند. این دستگاه امکان تکرار یک رشته مراحل پیاپی را در بافت پارچه های مخصوص فراهم می ساخت. کارکنان ژاکارد چنان از به مخاطره افتادن وضعیت شغلی و زندگی خود نگران بودند که درصدد بر آمدند با اقدامات خرابکارانه، مانع استفاده از این فناوری تازه بشوند و بدین ترتیب یک جرم رایانه ای مرتکب شدند.»

    برخی نیز قضیه الدون رویس آمریکایی، در سال 1963 را اولین جرم رایانه ای کشف شده می دانند و قضیه به این شکل بود که «الدون رویس» حسابدار یک شرکت آمریکایی بود. چون به زعم وی شرکت حق او را پایمال کرده بود، بنابراین با تهیه برنامه ای، قسمتی از پول های شرکت را به خود اختصاص داد. انگیزه رویس از این کار انتقام گیری بود. مکانیزم کار بدین گونه بود که شرکت محل کار وی یک عمده فروشی میوه و سبزی بود، محصولات متنوعی را از کشاورزان می خرید و با استفاده از تجهیزات خود از قبیل کامیون ها، انبار و بسته بندی و سرویس دهی به گروههای فروشندگان، آنها را عرضه می کرد. به دلیل وضعیت خاص این شغل، قیمت ها در نوسان بود و ارزیابی امور تنها می توانست از عهده کامپیوتر برآید تا کنترل محاسبات و عملیات این شرکت عظیم را عهده دار شود.

    کلیه امور حسابرسی و ممیزی اسناد ومدارک و صورت حساب ها به صورت اطلاعات مضبوط در نوارهای الکترونیکی بود. رویس در برنامه ها دستورالعمل های اضافی را گنجانده بود و قیمت کالاها را با ظرافت خاصی تغییر می داد. وی در تنظیم درآمد، مبلغی را کاهش می داد و مبالغ حاصله را به حساب های مخصوصی واریز می کرد، بعد در زمان های خاص چکی به نام یکی از 17 شرکت جعلی و ساختگی خودش صادر و مقداری از مبالغ را برداشت می کرد. بدین ترتیب وی توانست در مدت شش سال بیش از یک میلیون دلار برداشت کند. اما او در سر راه خود مشکلی داشت و آن این بود که نمی توانست مکانیسمی برای توقف عملکرد سیستم بیندیشد، بنابراین در نهایت خود را به مراجع قضایی معرفی و به جرم خود اعتراف کرد و به مدت 10 سال زندان محکوم شد.

    هدف ما از بیان اینکه اولین جرم رایانه ای در چه زمانی اتفاق افتاد که به برخی از نظرات در مورد اولین جرم رایانه ای در بالا اشاره کردیم و به برخی از موارد هم در ادامه اشاره می کنیم این است که قبل از اینکه وارد سیر مسائل تقنینی و سیر مسائل ماهیتی و . . . شویم بدانیم که چه دیدگاههایی در مورد شروع جرم رایانه ای وجود دارد.

     

  • فهرست و منابع پروژه شناخت و بررسی بد افزارها(جرایم رایانه ای)

    فهرست:

    چکیده د‌

    مقدمه. ذ‌

    فصل اول. ر‌

    تاریخچه جرایم رایانه ای.. ر‌

    1-1 . تاریخچه جرایم رایانه ای.. 1

    2-1 . تعاریف مختلف از جرایم رایانه ای.. 5

    فصل دوم. 11

    انواع و ویژگی های جرایم رایانه ای.. 11

    1-2 . انواع جرایم رایانه ای.. 12

    2-2 . ویژگی های جرایم رایانه ای.. 13

    فصل سوم. 17

    محتوای جرایم رایانه ای.. 17

    1-3 . محتوای جرایم رایانه ای.. 18

    1-3-1 . محتوا علیه عفت واخلاق. 18

    1-3-2 . محتوا علیه مقدسات اسلام. 18

    1-3-3 . محتوا علیه امنیت وآسایش عمومی.. 18

    1-3-4 . محتوا علیه مقامات ونهادهای دولتی.. 19

    1-3-5 . محتوابرای ارتکاب جرایم رایانه‌ای.. 19

    1-3-6 . امور سمعی و بصری و مالکیت معنوی.. 20

    1-3-7 .محتوای دعوت کننده به جرم. 20

    2-3 . جرایم رایانه ای از زبان نوتورن. 21

    فصل چهارم. 23

    آثار مخرب جرایم رایانه ای.. 23

    آثار مخرب جرایم رایانه ای.. 24

    1-4 .  آثار و آسیب های روانی.. 24

    1-1-4 . اعتیاد مجازی (Virtual Addiction) 24

    2-1-4.  بحران هویت.. 25

    3-1-4. انحرافات جنسی.. 27

    4-1-4. گمنامی: 28

    5-1-4. سهولت: 28

    6-1-4 . گریز از واقعیت: 29

    7-1-4 . سوء استفاده جنسی : 29

    2-4 . آثار اجتماعی و فرهنگی : 31

    1-2-4 . تزلزل در ارکان خانواده : 31

    2-2-4 . تغییر هنجارها و التقاط فرهنگی : 33

    3-2-4 . ناامنی مالی و سرمایه گذاری : 33

    4-2-4 . کم رنگ شدن ارزش های مترقی: 34

    3-4 . آثار سیاسی(تزلزل در حاکمیت و اقتدار سیاسی) 34

    فصل پنجم. 39

    جرائم رایانه ای و راهکارهای پیشگیرانه. 39

    1-5 . جرائم رایانه ای و راهکارهای پیشگیرانه. 40

    . نقش دادستان برای پیشگیری از وقوع جرایم رایانه ای: 41

    2-1-5 . پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ایران: 43

    3-1-5. نقش مردم در پیشگیری از وقوع جرایم رایانه ای: 44

    4-1-5.نصب آنتی ویروسها و نرم افرارهایی که وظیفه حذف یا جلوگیری از ورود کرم های اینترنتی دارند: 44

    5- 1-5. اقدامی که جدیداً توسط وزارت بازگانی صورت گرفته: 45

    6-1-5.ارتش سایبری ایران: 45

    3-5 . جرایم رایانه ای مهم در کشور. 47

    4-5 . سوالات مهم در زمینه. 52

    فصل ششم. 55

    نتیجه گیری.. 55

    1-6 . نتیجه گیری   56.

    منبع:

    - قوانین ومقررات ناظر بر جرایم رایانه ای(اینترنتی)"عاطفه زاهدی.وکیل پایه یک دادگستری

    - مجموعه قوانین ومقررات کاربردی جزایی"مولف,گروه علمی موسسه آموزش عالی آزاد چتر دانش.ناشر,آراسبز.نوبت وسال چاپ,اول-1391

    - رضوی.محمد.(جرایم سایبری ونقش پلیس در پیشگیری ازاین جرایم وکشف آنها)فصل نامه دانش انتظامی.سالن نهم.ش یک.قانون جرایم سایبری مصوب 1388

    اصول شبکه های کامپیوتری  william atallings – مترجم : مسعود موحد

    تاجیک، محمدرضا. (1377). قدرت و امنیت در عصر پسامدرنیسم. گفتمان، شماره صفر.

    رابرت، ماندل. (1377). پروتکل های شبکه: پژوهشکده مطالعات راهبردی.

    مولانا، حمید. (1379). ویروسها و کرمها . تهران: مرکز  مطالعات و تحقیقات رسانه‌ها.

    سایت google

    وب سایت اطلاعات علمی ویکی پدیا

    وب سایت و خبرنامه رشد

    وب سایت و خبر نامه آفتاب

    سایت sid و پژوهش های پایگاه sid.ir

    -policing cyber crime BY:petter Gottschalk for www.bookboon.com

    .

پروپوزال در مورد پروژه شناخت و بررسی بد افزارها(جرایم رایانه ای), گزارش سمینار در مورد پروژه شناخت و بررسی بد افزارها(جرایم رایانه ای), تز دکترا در مورد پروژه شناخت و بررسی بد افزارها(جرایم رایانه ای), رساله در مورد پروژه شناخت و بررسی بد افزارها(جرایم رایانه ای), پایان نامه در مورد پروژه شناخت و بررسی بد افزارها(جرایم رایانه ای), تحقیق در مورد پروژه شناخت و بررسی بد افزارها(جرایم رایانه ای), مقاله در مورد پروژه شناخت و بررسی بد افزارها(جرایم رایانه ای), پروژه دانشجویی در مورد پروژه شناخت و بررسی بد افزارها(جرایم رایانه ای), تحقیق دانشجویی در مورد پروژه شناخت و بررسی بد افزارها(جرایم رایانه ای), مقاله دانشجویی در مورد پروژه شناخت و بررسی بد افزارها(جرایم رایانه ای), پروژه دانشجویی درباره پروژه شناخت و بررسی بد افزارها(جرایم رایانه ای)
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت